top of page

NUTTIG OM TE WETEN

Happy Feet Hoegaarden werkt uitsluitend op afspraak en alleen in de eigen praktijk:

Afspraken kunnen telefonisch of via mai gemaakt worden.

Bij het maken van uw afspraak, graag ook vermelden welke behandeling(en) je wenst. Ik kan dan rekening houden met de (extra) tijd die daarvoor nodig is.

Wanneer ik met een voetverzorging bezig ben, gaat mijn volle aandacht naar mijn behandeling. Daarom gebeurt het al eens dat ik een telefonische oproep niet kan beantwoorden. Als u een bericht nalaat, na de bieptoon, waarbij u uw naam en telefoonnummer meedeelt, bel ik u zo snel als mogelijk terug.

Wanneer u mailt, vermeld dan uw naam en adres en de datum wanneer u graag langs zou komen. Ik mail u zo snel als mogelijk terug met een concreet voorstel tot afspraak.

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Gaat u toch later zijn, gelieve dan te verwittigen. Indien u later bent, ben ik misschien genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Dan kunnen we misschien uw verzorging op een ander moment inplannen.

Kunt u helemaal niet aanwezig zijn en wil u uw gemaakte afspraak annuleren of verplaatsen, dan wil ik u vriendelijk vragen dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen anders ben ik genoodzaakt 50% van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

De praktijkruimte bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping

Er is parkeergelegenheid op de oprit van de woning

Betaling graag cash – ik heb geen bancontact

Ik werk ook met een klantenkaart (na 10 verzorgingen, de 11e aan 50%)

Mijn praktijkruimte is 100% rookvrij. Hygiëne in mijn salon is zeer belangrijk. Daarom zijn rookpauzes tijdens de behandeling niet toegestaan. Tevens mag er niet gegeten worden tijdens de behandeling.


Bij elke eerste voetverzorging een gratis welkomstgeschenk.


Vertel mij ook over uw Happy Feet Hoegaarden ervaring!
Naast werkplezier bij het professioneel uitoefenen van mijn vak is tevredenheid van de klanten mijn grootste drijfveer.
Uw feedback is erg belangrijk voor mij en zorgt ervoor dat ik de best mogelijke service kan en zal blijven leveren.
U kan uw reactie of beoordeling op mijn e-mailadres posten of op mijn Facebook.

Algemene Voorwaarden: Over mij
bottom of page