top of page

DERMOLEEN CREAM

Picture9.png

Rehydrateert en beschermt tegen droge huid


Wanneer gebruik je Dermoleen Cream?

Dermoleen Cream is aangewezen bij volgende huidaandoeningen:

  • Droge en gevoelige huid

  • Kloven

  • Huidschilfers

  • Psoriasis

Werkzame stoffen:

  • Ureum

  • Alkyl benzoate

  • Citric acid

  • Phenoxyethanol


Wat maakt Dermoleen Cream uniek?

Ureum beslaat slechts 10% van de werkzame stoffen. Dat is te weinig om discutabel te zijn. Dit product mag dus ook door diabetici gebruikt worden.

Alkykbenzoaat geeft een zacht en fluweelachtig gevoel aan de huid. Is in meerdere crèmes aanwezig en laat een zijdezacht gevoel op de huid na.

Citric acid (citroenzuur) is slecht in geringe hoeveelheden aanwezig, wordt gebruikt om de pH (zuurtegraad) van het product te regelen.

Phenoxyethanol is een kleurloze vloeistof en behoort, chemisch, tot de familie van de glycol ethers. Het wordt in heel veel producten, van shampoos tot dagcrèmes, ingezet als conserveringsmiddel. Het heeft namelijk een brede antimicrobiële werking op bacteriën, gisten en schimmels en houdt daarbij ook nog eens het product stabiel. Het is een waardig vervangmiddel voor de zo beduchte parabenen.


Dermoleen Cream heeft uitstekende hydraterende en vochtregulerende eigenschappen en werkt daardoor prima tegen een te droge huid. Bovendien herstelt Dermoleen Cream de zuurgraad van je huid. Zo blijft jouw beschermlaag zelf ook beschermd!

Veel van onze klanten zijn echter zo tevreden over de verzorgende werking en het aangename effect van Dermoleen Cream, dat ze de huidcrème ook dagelijks blijven gebruiken als bodylotion, om hun huid goed te verzorgen en blijvend te beschermen tegen uitdroging.

Voor de behandeling van een zeer droge huid en psoriasis is een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm aan te raden. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Breng Roselan Balm bij voorkeur in de ochtend aan, en Dermoleen Cream ’s avonds.

Dermoleen Cream: Over mij
bottom of page