top of page
Picture25.png

WANDELOLIE

WandelOlie huidolie is een verzorgend verwenproduct van de Dames van WandelWol dat gemaakt wordt met uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische of synthetische toevoegingen noch parabenen. De basis van olijfolie gecombineerd met een zestal essentiële oliën brengt een verzorgende, desinfecterende, rustgevende en verkwikkende totaalwerking. Van hieruit zijn twee prachtige huidoliën ontwikkeld, elk met hun specifieke eigenschappen: verkoelende energie en relaxerende warmte.

Voor wie?

De WandelOlie huidoliën zijn een geschikte verzorging voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide WandelOliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk van waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Ben je toe aan een oppepper, dan is het tijd voor Akkermint. Heb je meer behoefte aan weldaad, dan is het tijd voor Kardemom. Wat je ook verkiest, WandelOlie verrijkt je leven en geeft je voeten die zorg die ze iedere dag opnieuw verdienen!

WandelOlie Akkermint

WandelOlie met de essentiële olie Akkermint heeft een verkoelende werking. Deze verkoelende olie is perfect voor na het sporten of na een dag lopen wanneer je voeten en onderbenen warm, branderig en zwaar aanvoelen. Nadat je de WandelOlie ingemasseerd hebt, voel je de verkwikkende werking. Bovendien zorgt de frisse mint-geur voor een energiek gevoel.

WandelOlie Kardemom

De Verwarmende WandelOlie is verrijkt met Kardemom. Essentiële kardemom-olie heeft als specifieke eigenschap te verwarmen. Het effect na het masseren én de aangename geur brengen een heerlijk, behaaglijk en relaxed gevoel. Behoud het pedicure-gevoel door de voeten iedere dag in te smeren met deze WandelOlie!


Ingrediënten

Deze huidoliën zijn niet voor inwendig gebruik, niet toepasbaar op open wonden en evenmin te gebruiken bij allergische reacties op één van de volgende ingrediënten: Akkermint- of Kardemom-, Tea tree-, Mandarijn-, Sinaasappel-, Citroen-, Macadamia-, Amandel- en/of Olijfolie. Loop na behandeling niet op gladde ondergrond ivm uitglijden. Bevat 150ml inhoud per flesje.


Gebruiksaanwijzing

WandelOlie is een huidolie die zeer geschikt is voor de huid van de voeten en het hele lichaam. Het kan op elk moment van de dag naar behoefte worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de ochtend of ’s avonds na het douchen, maar ook na het sporten of heerlijk tijdens een (voet-)massage om te relaxen.

Spray een dun laagje WandelOlie op de huid en masseer het in. Met name de nagelriemen, de nagelplaat, tussen de tenen en verder de gehele voet en de onderbenen. Vanwege de teatree-olie is het beter om dit niet op het gezicht toe te passen.

Na het aanbrengen van de WandelOlie voelt de huid ontspannen, soepel en zacht aan. De huidolie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. De geur van WandelOlie is zacht en zeer aangenaam.

Door de WandelOlie goed in de huid te masseren stimuleert het de bloedsomloop. Een goede bloedsomloop zorgt voor een goede weerstand van de huid. Wees daarom ook voorzichtig met zeep, deze tast de Ph-waarde aan en ondermijnt daarmee de verdedigingslinie van de huid.

WandelOlie heeft bij dagelijks gebruik een positieve invloed op diverse soorten huidirritatie. Door het te gebruiken tijdens de dagelijkse verzorging kunnen bepaalde huidklachten verminderen en zelfs verdwijnen. Je kan het product ook preventief inzetten om deze klachten te voorkomen.

Door zijn subtiele spray-dop is WandelOlie zuinig in gebruik.

WandelOlie is een mooie aanvulling op WandelWol antidruk-wol. WandelWol antidruk-wol bevat lanoline (wolvet). Om de voeten - na het verwijderen van de WandelWol antidruk-wol - toch de verzorgende werking van de lanoline te laten behouden, kan daarvoor in de plaats WandelOlie worden gebruikt.

Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de Verkoelende WandelOlie voor verlichting bij branderige voeten en is de Verwarmende WandelOlie de oplossing bij koude voeten.


Merk op:

DVP Health and Beauty biedt ook tal van preparaten aan op basis van magnesium onder meer in de vorm van kristallen, olie en gel. Magnesiumopname via de huid is een veel minder bekende, maar des te betere manier om effectief magnesium op te nemen in je lichaam:

✔je spaart je maag-darmkanaal
✔je kan magnesium rechtstreeks op pijnlijke plekken toepassen
✔het werkt sneller
✔je kan er geen te grote dosis van opnemen

Wandelolie: Over mij
bottom of page