top of page

FRESH GEL

Picture11.png

Verlicht je benen


Wanneer gebruik je Fresh Gel?

Fresh Gel biedt verlichting tegen:

  • Spier- & gewrichtspijnen

  • Krampen

  • Wintervoeten & -handen

  • Vermoeide benen of zware benen

  • Brandwonden


Bij klachten zoals pijnlijke of gevoelige spieren, vermoeide of zware benen, zweetvoeten en de pijnlijke gevolgen van zonnebrand breng je Fresh Gel regelmatig en volgens je behoefte aan op de pijnlijke plekken. Smeer de gel zachtjes uit en laat hem traag inwerken. Onmiddellijke verzachting van de klachten is gegarandeerd!

Als onderdeel van een dagelijkse verzorging en om de terugkeer van de klachten na een behandeling te voorkomen, breng je de gel best tweemaal per dag aan.


Werkzame stoffen:

  • Hrmamaelis virginiana

  • Arnica montan

  • Camphor

  • Aesculus hippocastanum


Hoe werkt Fresh Gel?

Je benen insmeren met Fresh Gel werkt bloedvatverwijdend. Dat bevordert de bloedsomloop en verlicht de pijn.

Fresh Gel is zonder meer een buitengewoon product met een weldadige werking voor mensen die last hebben van vermoeide en/of zware benen en voeten. Dankzij de bijzondere en unieke samenstelling van de werkzame bestanddelen werkt de gel verkoelend en stimuleert hij de bloedsomloop.

Dankzij de betere doorbloeding worden de afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd. Bovendien zorgt het heerlijk verkoelend effect voor een nog snellere verlichting van de pijnklachten! Dit verkoelende effect maakt Fresh Gel van HFL Products ook uitermate geschikt bij de behandeling van zweetvoeten en bij zonnebrand - om te huid te verkoelen na een overmatige blootstelling aan de zon.

De combinatie van dit verkoelende en verzachtende effect met de vaatverwijdende werking - die dan weer je doorbloeding snel verbetert! - maakt dit een uitzonderlijk goed product voor de behandeling van spier- en gewrichtspijnen. Bovendien is de gel heel goed te gebruiken in combinatie met steunkousen bij de behandeling van zware benen. De werkzame bestanddelen van de Hamamaelis virginiana of Amerikaanse toverhazelaar dragen bij tot een goede circulatie en heeft alzo dan ook een gunstige invloed bij ontsierende aderen en vermoeide, gezwollen benen. Arnica montana of wolverlei of valkruid is effectief bij spierpijn, bloeduitstortingen en zere plekken. Kamfer zorgt voor een kalmerende werking en het actieve bestanddeel Aesculus hippocastanum of wilde paardekastanje bevat aescine, een stof die belangrijk is voor circulatieproblemen. Aescine versterkt de aderwanden zodat de circulatie beter kan verlopen en heeft aldus een heilzaam effect op de bloedsomloop.

Fresh Gel: Over mij
bottom of page