top of page

MAGIC FOOT DEO

Picture15.png

Verjaagt en voorkomt zweetvoeten


Gebruik deze aangenaam heerlijke voetdeodorant als gewone zorg en preventie, of om nare geurtjes van regelrechte zweetvoeten te bestrijden.

Sta je de hele dag rechtop te werken?
Draag je zware werkschoenen?
Heb je de hele tijd sportschoenen aan?
Of heb je gewoon last van zweterige, klamme voeten?

Dan is dit jouw ding!


Werkzame stoffen

  • Natriumbenzoaat

  • Chitosan (vetblokker)

  • Citroenzuur


Hoe werkt deze Magic Foot Deo dan?

De onaangename geur die je voeten verspreiden is in feite afkomstig van bacteriën en schimmels. Ze gedijen immers heel goed op vochtige, warme plekjes. Deze voetdeo heeft écht een magische werking tegen de bacteriën, namelijk dezelfde werking als de Solution Spray. Je voeten worden droger maar geïrriteerde en erg droge voeten verzachten erdoor! Natriumbenzoaat wordt vooral gebruikt als conserveermiddel dat de groei van gisten, bacteriën en schimmels tegengaat, Chitosan wordt voornamelijk gebruikt in de cosmetische industrie, voor het onderdrukken van zweetgeur en voor medische toepassingen. Chitosan heeft ook antibacteriële eigenschappen, is niet toxisch en biologisch volledig afbreekbaar. Citroenzuur wordt is een antioxidant en wordt eveneens gebruikt om cosmetica op de juiste zuurtegraad te brengen.


Wat maakt van Magic Foot Deo een unieke deo?

Er zijn vele deodoranten op de markt verkrijgbaar. Ook verschillende deo’s voor voeten ga je vinden. Maar er is er geen één met deze gecombineerde werking van de Magic Foot Deo:

  • verzachtend

  • zachtjes drogend

  • schimmelwerend

  • genezend

Deze doeltreffende voetdeo tegen allerlei voetkwaaltjes is ook erg gemakkelijk in het gebruik. Zo geniet je elke dag, elk uur en waar je maar bent van z’n kracht: in een pashokje van de klerenwinkel of in het werkbusje op de werf, in de kantine of de kleedkamer, in de fitness of tijdens een wandeling! Geen gedoe, gewoon sprayen. Twee keer per dag als behandeling of naar wens bij problemen. De oververhitting verandert in een fris gevoel. Zweetvoeten drogen wat in, maar te droge voeten worden verzacht. That’s Magic… Foot Deo!

Magic Foot Deo: Over mij
bottom of page