top of page
Picture21.png

WANDELWOL

Dé oplossing bij blaren en voet – ongemak


WandelWol, het ideale middel tegen blaren en drukpijn. Een ideaal middel dus voor zowel de hobbywandelaar als de geoefende sporter.

crisn is een puur natuurlijk product, verkrijgbaar met of zonder lanoline of schapenvet, waar je kilometers verder mee gaat. Terwijl je voeten, zacht en geventileerd, uiterst comfortabel zitten.

Wandelwol: Over mij
Wandelwol: Pro Gallery

WANDELWOL

WandelWol® antidruk-wol
WandelWol antidruk-wol verzacht blaren en het voorkomt het ontstaan van blaren. Het product werkt druk-ontlastend en spaart teennagels en voeten. De antidruk-wol van WandelWol bestaat uit een selectie van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline of wolvet en geeft je het gevoel van op wolken te lopen.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch
afbreekbaar. WandelWol antidruk-wol ventileert en absorbeert bovendien zweet. Je krijgt en warme voeten door in de winter en het brengt verkoeling in de zomer.

Let wel: Wandelwol antidruk – producten niet gebruiken op beschadigde huid of open wonden – het is geen geneesmiddel.

Niet gebruiken bij neuropathie (gevoelloosheid) – Neuropathiepatiënten dienen het gebruik hiervan eerste te overleggen met de huisarts.

Zet Wandelwol antidruk – producten tijdelijk in – het is geen langdurige oplossing! Bezoek regematig uw gespecialiseerd voetverzorger bij chronische klachten.

Bij lanoline – allergie (wolvet) niet WandelWol antidruk – wol afkomstig van schapen gebruiken. Het advies is dan om Wandelwol antidruk – wol afkomstig van alpaca’s toe te passen, deze bevat geen lanoline.

Wandelwol: Over mij

WANDELWOL ALPACA’S

WandelWol® antidruk-wol van alpaca's zonder lanoline

WandelWol alpaca-wol verzacht blaren en het voorkomt het ontstaan van blaren. Het product werkt druk-ontlastend en spaart teennagels en voeten. De antidruk-wol van WandelWol bestaat uit een selectie van 100% alpacawol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is allergievrij omdat het geen lanoline of wolvet bevat. De zachte wol geeft je het gevoel van op wolken te lopen.

WandelWol antidruk-wol van alpaca's is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-wol ventileert en absorbeert bovendien zweet. Je krijgt en warme voeten door in de winter en het brengt verkoeling in de zomer.

Wandelwol: Over mij
bottom of page