top of page

LAKKEN VAN TEENNAGELS

Niet alleen je handen vragen om aandacht, maar ook je voeten verdienen het om er mooi uit te zien. Evenzeer als “tijd nemen voor jezelf”, zijn en blijven mooie nagels een luxe.

Het lakken van de nagels is enkel mogelijk in combinatie met een voetverzorging.

U kunt hiervoor uw eigen nagellak van thuis meebrengen oftwel een flesje met de door u gewenste kleur uitkiezen in mijn salon, dat u dan ook mee naar huis kunt nemen.
Graag ook je eigen teenslippers meebrengen bij het aanbrengen van gewone nagellak.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor het lakken van uw nagels met (gellak), een Gelish Soak Off Gel Polish full color of met een Gelish Soak Off French.GEWONE NAGELLAK

Voor het gewone nagellakken (geen gellak) gebruik ik de nagellak van Crisnail. Deze is beschikbaar in een waaier van kleuren die een langdurige glans bieden zonder aan intensiteit te verliezen. Bovendien beschikt Crisnail over een aantal nagelverzorgingsproducten die een maximale weerstand garanderen en de natuurlijke nagel versterken. De Crisnail nagellakken bevatten ook geen formaldehyde, tolueen en DBP (dibutylftalaat).

Crisnail.png

GELISH NAGELLAK

Zes weken genieten van mooie nagels!!!

Heb je mooie natuurlijk nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar kunstnagels? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gelish iets voor jou! Gelish is snel, gemakkelijk, verzorgd en mooi. Gelish is een soak-off gel polish dat aangebracht wordt zoals nagellak, maar even duurzaam is als gel. Na afwerking glanzen de nagels als nooit tevoren en dit minstens vier tot zes weken lang. Gelish brengt geen schade aan aan de natuurlijke nagel dankzij het gebruik van een zuurvrije basisgel. Gelish wordt op een zachte manier afgeweekt en niet gevijld zodat de natuurlijke nagel volledig gespaard blijft. Gelish is een perfecte uitbreiding van zowel de traditionele manicure als pedicure.

Deze lak wordt op zeer eenvoudige wijze op de nagels aangebracht en uitgehard onder de Led-lamp:


De nagels worden eerst schoongemaakt en met een base coatlaag verzorgd, daarna worden 2 lagen kleurlak aangebracht . Tussen alle lagen worden de lakken gedroogd dmv een UV lamp. 3 minuten gaan de tenen onder de UV lamp waardoor de lak zeer geleidelijk opdroogt en waarna de volgende laklaag kan worden aangebracht. De laatste laag is de top coatlaag.
U kunt daarna genieten van 6 weken prachtige nagels die een mooi aanzicht geven in open schoenen en/of sandalen.


Gelish is geschikt voor elke vrouw die belang hecht aan verzorgde nagels bij speciale gelegenheden, vakanties, … kortom, elke gelegenheid die een langer blijvende kleur vraagt.

Gelish is perfect geschikt voor vrouwen die het nagellak effect langer willen houden.

Ook een French afwerking is mogelijk. Een French pedicure geeft uw nagels een hele natuurlijke en verzorgde uitstraling, zonder meteen alle aandacht op te eisen. Een wit randje geeft op de teennagels een heel fris uiterlijk aan de voeten.

Gelish is te verkrijgen in vele kleurtjes, voor elke vrouw wat wils !

Gelish2.jpg
Lakken van Teennagels: Diensten

TARIEVEN

MET NAGELLAK VAN DE KLANT

€ 9,00

NAGELLAKFLESJE VOOR THUIS INBEGREPEN
(GRAAG OOK EIGEN TEENSLIPPERS MEEBRENGEN BIJ HET AANBRENGEN VAN GEWONE NAGELLAK)

€ 15,00

LAKKEN NAGELS MET GELISH SOAK OFF GEL POLISH FULL COLOR

€ 32,00

LAKKEN NAGELS MET GELISH SOAK OFF FRENCH

€ 35,00

AFWEKEN GELISH ZONDER NIEUWE SET, MET VERZORGING NAGELRIEMEN MET DADI’OIL

€ 13,00

NAGELLAK VERWIJDEREN

€ 4,00

Lakken van Teennagels: Prijslijst
bottom of page