top of page

NATFREES

Elke behandeling wordt uitgevoerd met een natfrees gecombineerd met manuele technieken. Werken met een natfrees maakt minder prettige onderdelen van een voetverzorging zoals bv. het verwijderen van een ingegroeide nagel, het verwijderen  van een likdoorn, ... aangenamer. Zodoende wordt een voetverzorging waarbij de nattechniek wordt toegepast als erg prettig ervaren door de klant. Ook bekomt men hierdoor een gladder en mooi afgewerkt resultaat. Een pedicurebehandeling met een natfrees is ook gezonder zowel voor de klant als voor de voetverzorg(st)er. Vrijgekomen vijlstof komt niet meer in de lucht terecht doordat het omkapseld wordt door een ontsmettende vloeistof die uit het freestoestel komt.
Bij een dergelijke freesmotor horen verschillende soorten en maten van freesjes, te gebruiken voor diverse doeleinden. Zo'n freesje is een stalen staafje, aan het uiteinde voorzien van een speciale vorm of van ruw materiaal (diamant, roestvrij staal, keramisch). Het snel ronddraaiende freesje wordt gebruikt om eelt en nagelmateriaal nauwkeurig en doeltreffend te verwijderen. De pedicure is opgeleid om hierbij zodanig te werken dat er zo weinig mogelijk of helemaal geen pijn wordt gevoeld. Afgezien van huidtypes die zeer gevoelig en dun zijn, mag er tijdens het frezen geen bloeding ontstaan. Mits gebruik van de juiste freeskopje kun je de klant heel wat comfort bieden. Er zijn ook speciale frezen voor de diabetische voet. De freesjes zijn dermate gemaakt zodat de pedicure  na het gebruik ervan en na iedere klant deze kan desinfecteren in een daarvoor bestemd apparaat. (ultrase toestel, hetelucht of kogelsterilisator).
De frees waarmee ik  u voeten verzorg, werkt snel, is aangenaam voor de voeten en heeft een uitermate stille motor waardoor u in een rustgevende omgeving optimaal kan genieten van uw professionele pedicure behandeling. Kortom de voetverzorging wordt zowel voor de klant als de voetverzorger een aangename ervaring.

masterspray.jpg
Natfrees: Nieuws
bottom of page