top of page

SPA BASIS PEDICURE

Voetmassage

Elke medische voetverzorging wordt beëindigt met het aanbrengen van een voetcrème en een deugddoende voetmassage.

Een ontspannende voetmassage heeft een positief effect op je hele lichaam. Het activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming ervan. Door gebruik te maken van massage- en stretchingtechnieken en het bewerken van de voetspieren vloeit de spanning weg uit je hele lichaam en wordt het tot rust gebracht.

De delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende bloed en energie voorzien door de drukpunten op de voetzool te stimuleren. De massage bevordert dus de bloedsomloop.

De voetbogen die gevormd worden door diverse peesbladen worden verstevigd, de zenuwbanen en de lymfe worden gestimuleerd, en de organen worden geactiveerd zodat er afvalstoffen vrijkomen, wat weer een gunstig effect heeft op het voorkomen van oedeem (vochtophoping).

Een voetmassage is ideaal bij vermoeide voeten, maar het kan ook een goede aanvulling zijn wanneer je vaker last hebt van lage rug- en/of beenklachten. Kortom, een ontspannende voetmassage is een echte weldaad voor je ganse lichaam.

Spa Basis Pedicure: Over mij
Spa Basis Pedicure: Pro Gallery

SPA PEDICURE

Spa basis pedicure


Aansluitend na je voetverzorging, is het tijd voor een welness behandeling van je voeten en onderbenen.

Een Wellness voeten en onderbenen en is een heerlijke ontspannende behandeling en een echte verwennerij. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten en bestaat uit: SCRUB, MASKER en MASSAGE.

SCRUBBEN
De scrub ontdoet de huid van dode huidcellen zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen.

MASKER
Vervolgens wordt er een verwarmend/verkoelend masker aangebracht en worden uw voeten heerlijk ingepakt. Het masker blijft 15 minuten zitten waarbij u zich goed kunt ontspannen.

MASSAGE
Hierna wordt het masker verwijderd. Uw voeten en onderbenen worden gemasseerd met een diepe ontspannende en heerlijke geurende olie of crème.

Een echte verwennerij die u kunt combineren met een pedicure behandeling.

Spa Basis Pedicure: Over mij
Spa Basis Pedicure: Pro Gallery
bottom of page